Teken jouw ‘De Hof van Twente’ of maak een vlog!

Win jij een leuke prijs met jouw creativiteit?

Als jij denkt aan de toekomst van de Hof van Twente, of aan de plek waar jij woont, waar denk jij dan het eerste aan? Wat moet er komen of wat moet er juist vooral blijven? Teken dat of maak een vlog en stuur dat voor 15 augustus naar communicatie@hofvantwente.nl

Geef er (vooral bij een tekening) een korte uitleg bij en vermeld je naam, woonplaats en leeftijd.
Deze wedstrijd is bedoeld voor jongeren die in de Hof van Twente wonen en tussen de 10 en 15 jaar oud zijn.

Wie de mooiste tekening instuurt of de beste vlog maakt (maximaal 1 minuut) maakt kans op een leuke prijs. Er zijn in totaal 3 prijzen te winnen, voor de beste in de categorie 10/11 jaar, voor de beste in de categorie 12/13 jaar en voor de beste in de categorie 14/15 jaar. Namelijk een waardebon naar keuze t.w.v. 25 euro! Je mag zelf aangeven welke waardebon jij het liefst wilt. Van je favoriete cadeauwinkel, een ijssalon of een zwembad? Jouw prijs, jouw keuze!

Maar vooral: je krijgt eeuwige roem. Want jouw tekening komt in de omgevingsvisie van de gemeente te staan of we plaatsen jouw vlog op de omgevingsvisiewebsite. Omgevingsvisie? Dat is een soort routeboekje voor de toekomst. Daarin staat wat we belangrijk vinden, ook als jij straks volwassen bent. Dus is het slim om erover mee te denken. Toch?